Овен 21 март – 20 април   Хубаво е днес

...
Овен 21 март – 20 април   Хубаво е днес
Коментари Харесай

Хороскоп: Благи вести, сбъднати желания, релаксиращи моменти

Овен 21 март – 20 април

 

Хубаво е през днешния ден да изживеете нещо вълнуващо и да си позволите премеждие, само че във всеки миг не трябва да губите възприятието си за мярка. Лесно може да стане „ от играчка-плачка ”. Дайте си сметка до каква степен може да стигнете в шегата и по кое време тя ще се трансформира в засегнатост. Към обед Луната навлиза в Рак и дружно с планетите в Козирог задвижва тежки кармични аспекти по отношение на вашето Слънце. Бъдете деликатни при пътувания, не поемайте непотребен риск и натоварвания, които мъчно ще понесете. Днес и наставленията мъчно се понасят.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Още със ставането си пожелайте нещо на глас и до вечерта може да го имате или утрешният ден на Благовещение да ви донесе чаканата богатства новина. Желателно е през днешния ден да си доставите наслада за мозъка и релакс за сетивата. Посетете изложения и обществени прояви, разходете се в парка, намерете мястото, където ще си починете от делничността. Не изпускайте удобната опция да си признаете прегрешенията и да стопите дистанциите с непосредствен. Ще се откри лек за всяка болежка. Едно пътешестване ще ви сдобри и сближи с някого.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Ден за пътувания, за другарски и настоятелен срещи. Пазете си документите. Внимавайте кое къде оставяте и тъкмо през днешния ден не унищожавайте писма и бележки, които пазите от дълго време. Това, което изхвърлите или не му обърнете внимание, ще стане настоящо и ще ви потрябва още на следващия ден. Благоприятен ден за разчистване и филтриране. Навлизаме в деня на Феникса. Може да подновите остарели връзки и стопирани в предишното планове. Добре е за пътувания, командировки и огледи на терени. Приятел ще ви предложи нещо преференциално.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят стартира с смешки и приятни разтоварващи моменти, само че до вечерта нещо тежко и депресиращо като чувство и предусещане се загнездва в връзките. Луната навлиза в Рак и отключва тежки аспекти. Вероятни са проблеми във връзките, които може да доведат до прибързани раздели. Хубавото е, че правото и законът тази година работят във ваш интерес, тъй че елементарно ще се справите с всяка тягост. Това не значи, че би трябвало да сте невнимателни на пътя и в връзките. Увеличете самоконтрола.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Каквото си пожелаете на глас тази заран, ще се сбъдне. Намерете изкусен метод да се справите с зародилите разногласия вкъщи и на работното място. Не провокирайте близките с персонални забележки и рецензия. Следобед се заемете със себе си, пригответе си сами лекарство, направете си оздравителни процедури. Вечерта ще се почувствате възродени и с лекост ще подновите остаряла връзка. Излизате от неуместен миг, в който е трябвало по едно и също време до критикувате и да се извинявате. Пътувайте, преместете се в нов дом.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Поспете повече, по този начин ще избегнете неудобствата и проблемите, с които е заредено утрото. Родените в третата декада да не бързат, да не изнервят близките и ситуацията и да внимават какво си пожелават. Към обед пътят пред вас се почиства, срещате се с приятни хора на приятни места и се зареждате с позитивна сила. Сега е моментът да подновите връзка, която ви липсва, да се пречистите от греховете волни или неволни. Запалете свещ, въображаемо изгорете в пламъка всичко нездравословно и разболяващо.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Започвате този ден с усмивка и смешка на нечий тил. Ще има афектирани и нещата да тръгнат наобратно. Бъдете пределно дипломатични и внимавайте, в случай че ще пътувате. До понеделник на обед в хороскопа ви ще се задвижат тежки аспекти. Не се предлага да отсъствате от вкъщи и да пренебрегвате фамилните отговорности поради служебните или персоналните. Очертават се изневери. Едно неявяване ще докара в дома ви непознато наличие. Намерете нужните думи и стопете дистанциите с сътрудниците. В този ден може да се откри лек за тежък проблем.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Бъдете деликатни, през днешния ден и инцидентно казаните слова ще се трансфорат в истина. Денят сбъдва благите пожелания. Навлизате в мощен интервал. До понеделник ще получите нещо мечтано и мечтано. Имате късмет да спечелите доверието на близки и другари и на новите хора, с които ви сблъсква ориста. Да не се лъже. В организма ни се включват фините сили. С някакво шесто възприятие разбирате кой от какво се нуждае и му го давате. Пътувайте водете договаряния, огледайте парцели и терени. Ще се откри лекарство за всяка болест.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежко начало на деня за родените в третата декада. Не провокирайте близки и другари. Смирете желанието да блеснете на нечий декор. Не изричайте тежки думи в миг на афект. В този ден всичко казано може да се сбъдне. Приключенията оставете за следобяд. До обед рисковете са повече, проблемите се задълбочават, в случай че не сте далновидни и отстъпчиви. Пазете персонални движимости и данни. Посетете тези, на които дължите жестове на внимание и любов. Стопете ледовете на предишните неточности, върнете се към нужните ви хора.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Контролирайте се оптимално и внимавайте какво си пожелавате. Изреченото в миг на разправии ще се задълбочи. Марс от вашия знак е в съпротива на Луната от Рак. Трудно ще се разберете, още по-трудно ще тръгнете в една посока с обичаните и децата. Ще се наложи да поставяте ултиматуми, а по този начин свадите са неизбежни. Обмислете разновидностите, спомнете си предишното, не повтаряйте старите неточности. До понеделник на обед не взимайте дефинитивни решения, които ще разрушат фамилния мир. Не е време за командировки и отсъствия.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Този ден ще сбъдне най-малко едно ваше предпочитание и блян. Пътувайте, организирайте другарски срещи и визити, участвайте в публични събития и обществени изяви. Много добре обмислете това, което ще кажете и признаете. В този ден ледовете може да се стопят от един жест и да се вледенят от дни дума единствено. Сега е моментът да се организират оздравителни процедури. Ще намерите нужното лекарство и лечебно за вас място. Сънищата ви ще се осъществен, нужните ви хора ще се върнат, нови връзки ще ви зарадват и изпълнят с оптимизъм.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

За родените в последните дни на зодията денят стартира рисково, с спорове и скандал, който ще ви нарани и разочарова. Не ставайте рано и не започвайте с искания. Към обед навлизаме в мил интервал, синхронен с утрешния ден на Благата новина. Ще имате приятни и ралаксиращи моменти. Пътувайте, разведрете ситуацията с жестове на внимание към тези, които обичате и цените. До вечерта неприятностите може да се не помнят и грешките да се простят. Постарайте се повече и в здравословен проект. Направете си сами лекарство.

 

ЧРД

Личната ви година е двойка. Доверете се на благонадежден настойник и привлечете другари за взаимна работа и живот. Сами мъчно ще удържите на напъните на конкуренцията. Семейните и професионални задания и връзки са опълчени. Трябва да има на кого да разчитате на едното и на другото място. Това лято може да се разминете с почивката, отговорностите ви притискат.

Родените през днешния ден към обед са прекомерно прочувствени и първосигнални хора. Каквото им е на душата, това ще им е и на устата. Научете ги да управляват възприятията и да не споделят непотребни неща. Трудно ще съвместяват фамилните и професионални връзки. Ще би трябвало да вършат повече жестове към околните, с цел да има мир и обич.

Заченатите през днешния ден ще бъдат борци за правдивост, персонална и социална независимост. Трудно ще се помиряват с рестриктивните мерки. Ще се стремят към природосъобразен метод на живот.

*Източник - Монитор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР